niets kunnen vinden hang jeugd centrum afgesloten ?? succes 🤞
Ruime plaatsen. Registreren door sms te sturen naar een nummer. Je adres dat je daarbij moet opgeven komt niet op de website. Daar komt alleen een nummerplaat, maar toen wij weer vertrokken stond die er nog niet op. Dorp stelt niet veel voor, maar het is goede uitvalsbasis om te wandelen of fietsen. Lekkere echte pizza bij Peppino Pazzo. Bedankt Haacht.
lees meerWe verbleven hier 2 nachten en hebben overdag veel gefietst, Leuwen, Mechelen. Leuke restaurants, goede supermarkt in de directe omgeving. We schreven ons in via sms en het verscheen de volgende ochtend op de website van de stad. Rustige plek, dankzij Haacht
Petrus Mertensweg
3150, Haacht, België50° 58' 38" N
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons