Snelle incheck, mooie grote plaats op verharde gedeelte, duidelijke instructies vwb sanitair, afval, chemisch toilet etc. Goede uitgebreide broodjes service, kortom een fijne plek om weer terug te komen en dan mooie fietstochten te maken.
Wij stonden hier slechts 1 nacht omdat we op doorreis waren maar komen zeker terug. Fijne nette camping met schoon en net sanitair en vriendelijke eigenaren.
We hebben hier 3 nachten gestaan, ontzettend fijn, heel rustig, prima schoon sanitair gebouw en de eigenaar is heel vriendelijk.
Dankjewel!!
Dankjewel!!