Waarom geen 24u of 48u regel? Na een dag fietsen konden we niet uit eten of overnachten, jammer!
Prima plek om te overnachten voordat je de ferry pakt. Wij stonden er van zondag op maandag met nog 1 camper. Vanaf half 8 start het forensenverkeer en dat rijdt vlak langs.
verbleven er voor 1 nacht, moesten midden in de nacht verhuizen vanwege een helikopter die meer dan een uur boven onze camper cirkelde. de plaats ligt pal naast een vliegveld... wie denkt er aan om een camperparkeerplaats naast een vliegveld te plaatsen...
Burgweg
8670, Koksijde, België51° 6' 12" N