parking direct in centrum - rustige plek - zeer geschikt om Kortrijk te bezoeken
Damkaai
8500, Kortrijk, België€ 15,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenWij hebben hier gestaan van 22-25 december. Slagboom was geen probleem. Vanuit Kortrijk met de trein naar Lille is goed te doen. Sani, water en stroom functioneerden zo midden in de winter. Petje af voor Kortrijk.
wij kregen geen ticket uit de automaat, 1 ste slagboom ging wel open. 2 de bij camperplek niet. telefoon nummer op paal was buiten gebruik. 2 x geprobeerd met verschillende passen . jammer wij rijden door . zonde van onze tijd.
Perfecte camperplaats om Kortrijk te bezoeken, vlakbij de stad en toch rustig. Alle faciliteiten beschikbaar. Cassettetoilet spoelen met water is lastig, zou het niet doen als je geen nat pak wil riskeren. Aanrijden via Damkaai
Campinggedrag niet toegestaan
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
Damkaai
8500, Kortrijk, België50° 49' 52" N
€ 15,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Lozen cassettetoilet