Locatie als Campergastbedrijf - groot en groen domein met outdoor- en indoor sportaccommodaties: zwemvijver, zwembad, binnenspeeltuin, horeca - oude stadscentrum gemakkelijk te bereiken, ook met shuttlebus - Grote Markt, Sint-Romboutskathedraal en andere bezienswaardige kerken en musea - boottochtjes op Dijle - centrum 2,5km
Nekkerspoel-Borcht 19
2800, Mechelen, België€ 0,00 • 10 jan. t/m 24 dec.
KortingskaartenDeze camperplaats is voorlopig gesloten. De locatie wordt met wooncontainers en tenten momenteel ingericht als opvanglocatie voor gevluchte Oekraïners. Camperaars worden doorverwezen naar de parkeerplaats van recreatiegebied De Nekker.
Wij konden op het hele parkeerterrein van den Nekker geen enkele aanwijzing vinden dat er camperplaatsen zijn en zijn toen maar weer vertrokken. Overdag parkeren met een kleine camper kan natuurlijk wel.
Inderdaad een prima plek om Mechelen te bezoeken. Maar voor ons 's nachts veel te veel last van het verkeer. Zullen hier niet meer overnachten.
Campinggedrag niet toegestaan
Vuilnisbak
Speelgelegenheid
Rolstoelvriendelijk
Nekkerspoel-Borcht 19
2800, Mechelen, België51° 1' 34" N
reservatie@denekker.be
€ 0,00 • 10 jan. t/m 24 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Vuilnisbak