Hier komen we graag.Onze plaats was nog bezet toen we aankwamen wat nl nooit zo is.Eigenaar heeft samen met ons een oplossing gezocht.Proper sanitair.Wij zijn tevreden👍🏻
De camperplaats is dik in orde ,maar de prijzen op de app van campercontact kloppen niet met de prijzen op de website van de camperplaats. Van 2 sept. tot 31 sept. staat op de app 21 euro incl belasting maar als je dan boekt via de website van de camperplaats betaal je 26 euro incl belasting. Campercontact gelieve de prijzen aantepassen want dit is geen correcte info.
lees meermooie camperplaats😁 mooie omgeving om te wandelen en te fietsen! temperatuur van de douche was wat wisselend….😁 vriendelijke behulpzame eigenaar😁
Heidestraat 18
8434, Middelkerke, België51° 9' 21" N
info@campingwestende.be
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons