Campspace in Stavele, West Flanders

Geclaimd door eigenaar

Microcamping

4.7

Boek deze camping via onze partner

Campspace logo

• Honden toegestaan

4.7

k

kiara

sep 2025

Experience: Wij hebben een zalig weekend gehad op de kampplaats van Joren! De naam 'landelijke rust' doet het alle eer aan, want hier kom je inderdaad volledig tot rust! Er is water en elektriciteit beschikbaar, dus als je over eigen sanitair beschikt is dit een fantastische plaats, waar je elke avond van een mooie zonsondergang kan genieten. Onze hond heeft ook genoten van de privéplaats! Tips: Om de staanplaats te betreden moet je door een poort rijden en dit vereist wel wat inschattingsvermogen, maar Joren staat klaar om te helpen en mee te kijken. Contact: Het contact was zeer goed en aangenaam. Je kan Joren altijd bereiken als je met vragen zit en hij staat ook open voor een babbeltje.

Experience: Endroit super. Nous avons eu le droit à un magnifique coucher du soleil. Contact: Joran est une personne très sympathique et qui se soucis du bien-être de ces hôtes.

Experience: Mooie privé plaats, omgeven door een aardappelveld. Zeer rustige buurt. Mooi dorpje. De plek is op enkele minuten wandelen van de IJzer. Tips: Geen te brede mobilhome en goed kunnen mikken: de poort is nogal smal (juist gepast met ingeklapte spiegels). Contact: Zeer vriendelijk contact. Altijd beschikbaar moest het nodig zijn.

Adres wordt gedeeld na boeking

Stavele, België

Hallo! En welkom in het charmante dorpje Stavele, een verborgen parel in de Westhoek. Hier is het leven nog rustig en puur, omringd door prachtige natuur en vlak bij de rivier de Ijzer. Ik deel graag mijn stukje paradijs met reizigers die op zoek zijn naar rust, charme en een authentieke ervaring. In de buurt vind je heerlijke restaurants en idyllische cafeetjes, landelijke vergezichten en een hartelijke dorpssfeer. De Ijzer biedt bovendien mogelijkheden voor leuke wateractiviteiten zoals kajakken of rustig varen — ideaal om de omgeving op een andere manier te ontdekken. Of je nu wil wandelen, fietsen, op het water wil vertoeven of gewoon genieten van de stilte: je bent hier meer dan welkom. Het terrein is zuid gericht, en ‘s avonds kunt u genieten van de zonsondergang. Hopelijk tot binnenkort op mijn kampeerplek in Stavele!