Den Boerenhof

• Vuilnisbak

H

Hellings

jan 2026

Kwamen hier 2 januari aan, blijkt de camperplaats de hele maand januari gesloten te zijn ivm verbouwing. Geen vermelding hiervan op website of facebook, voor niks naartoe gereden dus. Zelfs een gieter water voor onze lege watertank was niet mogelijk.

HY-camper

okt 2025

Prima camperplek, zo als wij ze graag zien. Voorzieningen voor de camper aanwezig. ruime plaatsen op harde ondergrond en grasveldje naast de camper. Fietsen in de omgeving en uit eten in het dorp, wij hebben genoten.

Jojo1207

jul 2025

De eerste keer op deze CP. Zeer vriendelijke uitbaatster. Alles is goed geregeld. Mooie ruime plaatsen. Ik heb gekozen voor een plek tussen de loodsen die verhard is met gras ernaast. Je kunt ook op een grasveld staan. Het zijn ruime plaatsen. Voor 1 nacht geboekt, uiteindelijk blijf ik 3 nachten. Bevalt prima! Een aanrader! Dankuwel Marleen! Groetjes Es

Kemzekestraat 63

9190, Stekene, België

Camperplek op akkerbouwbedrijf met uitzicht op de velden - supermarkt, bakkerij, slagerij, restaurants, cafés 1km - bereide maaltijden en broodjesservice beschikbaar. - geen douches of toiletten beschikbaar - centrum 1km (onze camperplaats is nieuw en nog in volle opbouw - buitenaccomodatie is ok - van sanitair gebouw wordt zo snel mogelijk werk gemaakt - in verband met de coronacrisis is het aangeraden om vooraf telefonisch te reserveren)

14 jul t/m 27 okt

4 nov t/m 31 dec