Rustige locatie te midden van de velden gelegen tussen Torhout en Lichtervelde - Groenhove bos op wandelafstand - wandelingen en fietstochten in de buurt - graag reserveren +32496884241 - centrum 3km
Rondevijverstraat 5
8820, Torhout, België€ 12,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenIk bevestig de eerdere beoordelingen. Hoffelijkheid en discretie van de eigenaar
Ideaal voor een weekendje weg, in alle rust te genieten. Mijn complimenten aan de eigenaar, super dat je deze plaats openstelt voor camperaars.
Heel aangename rustige staanplaats met zicht op velden en paarden. Met alle voorzieningen. Zeker een aanrader !! In de buurt heel wat wandel- en fietsroutes. Wij komen zeker terug !
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (6A)
Vuilnisbak
8820, Torhout, België51° 3' 33" N
info@ryckeboer.be
€ 12,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater