Alles is al gezegd. Nu alleen gratis want de zuil is al een poosje (volgens zeggen) out of order!
Perfecte CP. Tegen een speeltuintje, 30 meter vanaf de Ambléve met aan de overkant waar we staan een restaurantje waar je ook een ijsje of frietje kunt halen. Keuken is wel al om 16.00 uur dicht en de bar om 17.30! De camperplek heeft 8 plaatsen, € 8,- voor 2 nachten en inbegrepen een jeton voor innemen water en legen toilet.
lees meerprima parkeerplaats voor overnachting. Automaat werkt weer, 8€ per nacht. wel een komen en gaan van auto’s die naar sportcomplex gaan.
lees meerRue de la Heid 8
4920, Aywaille, België50° 28' 36" N
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons