rustige locatie aan de oever van de Semois - richting de Abdij van Cordemois - speeltuin - stroom uitsluitend via jetons, verkrijgbaar bij het Toeristenbureau - centrum 1,5km
Rue de la Poulie
6830, Bouillon, België€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenIdeale plaats om Bouillon te bezoeken en goede uitvalsbasis om te wandelen of het betere fietswerk.
Prima plek om Bouillion te bezoeken, de weg op de camperplaats is wel vol met kuilen. 10 minuten verder met de fiets, links af van de camperplaats is een leuke hangbrug!
Voor een gratis camperplaats zeker 4 sterren waard. Dit door de mooie en goede ligging op wandelafstand van het centrum van Bouillon en vlakbij verschillende wandel- en mtbroutes. Zelf houden wij wel iets meer van kleinere camperplaatsen maar ons 2 tienerjongens waren door het naast gelegen voetbalveld helemaal fan. Voor kleinere kinderen is er op wandelafstand een leuke grote speeltuin. Kinderen blij, ouders blij. :-)
lees meerCampinggedrag niet toegestaan
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
lees meerRue de la Poulie
6830, Bouillon, België49° 47' 28" N
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Lozen cassettetoilet