Camping C&P Buitensport

• Lozen afvalwater

• Stroom

CampiePasTa

aug 2025

Ruime plaatsen midden in het groen. De Ourthe stond helaas heeeeel laag. Leuk wandelen in de buurt. Proper sanitair, persoonlijk vond ik de douches krap. Eten in het restaurant konden we niet doen wegens sluiting op dinsdag en hamburger bbq op woensdag. De aangeboden lunchkaart vonden we vrij sober. Vriendelijke bediening.

evz

jul 2025

Geweldig kamperen aan de rivier. De klachten dat lange campers niet passen, kloppen niet. Wij hebben een camper van 7,2 meter en die past prima. Ben je langer, dan haal je de stok er gewoon uit of steek je hem iets uit. Het is hier superrelaxed! Vriendelijke bediening in het restaurant!

janvdmol2024

jun 2025

Eerder kleine camperplaatsen. Ik schat een meter of 6 diep. Wij moeten met onze camper van 7,5 meter palen uit de grond trekken of we stonden nog half op de weg. Geen broodjesservice of winkeltje.

Rue de la Roche 63

6660, Houffalize, België

camping in mooie omgeving van de Ardennen - buitensport activiteiten - mountainbikes huren - eetcafe - centrum 4km - het is raadzaam om in het laagseizoen (november-februari) van te voren te bellen voor de beschikbaarheid - camping soms onverwacht gesloten.

19 jan t/m 22 jan

15 mrt t/m 18 okt

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!