Rustige plek om te overnachten en te wandelen - gebruik GPS-coordinaten - laat aub geen vuil achter - ook niet in de prive-containers - centrum 6km
Tomberg 77
4780, Sankt Vith, België€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenFijn dat je hier gratis mag overnachten met je camper, restaurant had ditmaal een beperkt menu zelfs geen schnitzel, viel ons tegen. De prijs aan de hoge kant en veel te zout.
Volzet, opnieuw een samenkomst van husky’s. Doorgereden naar een andere CP.
Proper verharde plek. Mooie uitvalsbasis voor wandelingen. Er stond een groep met husky's die wel wat huilden en blaffen maar snachts was het stil om te slapen.
Campinggedrag niet toegestaan
Speelgelegenheid
Toilet
Volzet, opnieuw een samenkomst van husky’s. Doorgereden naar een andere CP.
Tomberg 77
4780, Sankt Vith, België50° 17' 50" N
info@biermuseum.be
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Speelgelegenheid