3,69van 5
  • september 2023

Een prachtige plaats. Zeer ruime plaatsen. Geen douchemogelijkheden zoals bvb zeester Middelkerke. Wat ik spijtig vind dat er geen mogelijk is om water te nemen voor bvb koffie te maken. Verder een super verblijf gehad, wij komen terug. Herman en Yvette

Reactie van beheerder

Beste Mocht u recent bij ons verbleven hebben, zou u weten dat de tarieven die u vermeld hebt niet juist zijn. Het laagseizoenstarief dat nu gehanteerd wordt is €21 inclusief toeristenbelasting. Wij bieden hiervoor zeer ruime plaatsen aan in een uiterst rustige omgeving!

• september 2023

Te duur voor wat je krijgt. Er stonden 3 campers, dus ook verre van druk Geen voorzieningen, en water tappen moet betaald worden. De plaatsen zijn mul zand en beetje gras, ik vond het wat onverzorgd

CM84

Alle reviews zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle reviews ook op de website!

Bekijk alle 13 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
3,69van 5

Reactie van beheerder

Download voor iOSDownload voor Android

Alle foto's zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle foto's ook op de website!

CamperDuin