Kleine camping naast rivier Una - smalle toegangsweg - laatste gedeelte onverhard - enkele kilometers buiten Bosanska Krupa - centrum 1km
Unska 15
Bosanska Krupa, Bosnië en HerzegovinaBAM 18,00 • 1 apr. t/m 1 okt.
N/A
KortingskaartenPrima locatie..sanitair ok..je kunt hier zelfs ontbijtje en kleine maaltijd krijgen. Wij hebben dit niet gedaan. Terrein ziet er goed onderhouden uit. Leuke plek aan de rivier de Una.
toen we aankwamen op 9 maart werd een plek aangeboden zonder iets (zelfs geen water, toilet ..) voor 15 euro. We zijn weggegaan. De plek zelf zag er goed uit. Ik denk dat het een leuke plaats is wanneer deze open is.
groen, natuur, schoon maar wel prijzig ivt het land.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
groen, natuur, schoon maar wel prijzig ivt het land.
Unska 15
Bosanska Krupa, Bosnië en Herzegovina44° 54' 54" N
unacamping@web.de
BAM 18,00 • 1 apr. t/m 1 okt.
N/A
KortingskaartenWasmachine