Camping Saint George

• Stroom

82zldf

jul 2025

Vandaag zijn we naar een nacht op deze camping snel verlaten! De toegang naar het strand lijkt op de straten in een Bidonville. Het toiletblok met 2 douches en 4 toiletten stikt zo erg het niet te harden is. Er is geen mogelijkheid om vuilwater te lozen. Ook de faciliteit voor de verwijderen van het chemisch toilet is primitief en drinkwater is niet op een fatsoenlijke manier af te tappen. Een bedrag van 50 lev is voor 2 personen en camper ???

hlfgroen

jul 2023

de camping is wel open alleen de fotos die er staan kun je er bijna allemaal vanaf halen. want er zijn geen plaatsen meer aan de zee,alles is vol gezet met seizoen plaatsen.Er zijn wel genoeg plekken op het veld (ongeveer 50 tot 80 meter van de zee.. Er is wel een mooi zwembad.we betaalde bgn 50 per dag inclusief stroom.Voor de rest de toiletten zijn op zijn Bulgaars wel schoon

We zijn nu op camping Saint George. De beheerder vertelde ons dat de camping gesloten is, maar we kunnen hier met 2 campers verblijven. We hebben zelfs een sleutel gekregen van het sanitair, waar de toiletten en de douches er zeer goed uitzien. Wij adviseren dan ook om deze camping te bezoeken.

Unnamed Road

9654, Topola, Bulgarije

uitzicht over de zwarte zee - gebruik GPS-coordinaten - strand 25m - restaurant - centrum 1km

1 apr t/m 31 okt

€ 0,00 - € 10,00

(BGN 17,50)

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!