Shisharka spot

• Stroom

• Douche

Aardige mensen. Helaas kwam ik de avond ervoor aan, voordat ze met hun eigen camper op vakantie naar Frankrijk en Spanje zouden gaan. Zeer behulpzaam en ze wezen me op een andere onbewaakte camping die ze ongeveer 6 km verderop hebben. Ik heb er 1 nacht verbleven, er was een loosplaats voor zwart en grijs water en niet-drinkbaar water, en er waren vuilnisbakken 100 meter verderop. Ze verdienen een enorme dank voor het aanbieden van deze faciliteit, betaald door middel van donaties in een box of via PayPal.

Fam-vd-B

aug 2023

Vriendelijke eigenaar, werkt op donaties en heeft frisdrank etc koud staan. Plek is rondom hun eigen huis, heeft alles zelf gebouwd, leuke ‘speeltuin’ voor kinderen. Sanitair/toilet primitief maar werkbaar als je van ‘out of the box houd’ en niet te luxe wilt. Gezellige sfeer met lichtjes en bankjes en overkapping om te eten. Niet geschikt voor grote campers, weggetje is wat krap en meer geschikt voor auto’s of bestelbus.

stre

mei 2023

Zeer geschikt voor wat kleine campers. Zeer relaxte eigenaar behulpzaam. Werkt op donatie. Lekkere warme douche. Top.

III-1801 18

2348, Golemo Buchino, Bulgarije

camping in rustige woonomgeving - gebruik GPS-coordinaten - aanrijroute via III-1801 - groenten en fruit uit onze tuin - lokale gerechten proberen - .centrum 500m

1 mei t/m 1 okt

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!