Home
CamperDays
Net je camper gehuurd bij CamperDays? Goede keuze! Reizen met een camper is de beste en meest opwindende manier om absolute vrijheid te ervaren. Dat beloven we!
Echter, een beetje begeleiding op je (eerste) reis kan je avontuur nog beter maken. En daar komen wij om de hoek kijken. Welkom bij de toegangspoort van je camperavontuur! Campercontact biedt de beste set hulpmiddelen om je op weg te helpen. Allemaal gegoten in één pakket: Campercontact PRO+.
Waarom Campercontact PRO+? In het kort:
> Binnen een paar weken
Dat is geweldig! In dat geval raden we onze maandelijkse optie aan voor slechts 4,99. Vind de beste camperplekken met gemak en vertrouwen.
> Later dit jaar
De beste keuze voor jou is onze jaarlijkse PRO+ optie. Begin met vooruit plannen en vind die verborgen pareltjes! 15,99 voor een jaar. Omgerekend is dat slechts 1,33 per maand.
De wereld ligt aan je voeten! Kies uit meer dan 50.000 camperplaatsen, campings en servicelocaties. Of ontdek meer dan 20.000 kilometer aan prachtige camperroutes - van het ongerepte Scandinavië tot het zonnige Griekenland. Uitgestippeld door experts. Met de advertentievrije app bereik je zonder afleiding je bestemming. Zo kun je zorgeloos genieten van je campervakantie!
Bos, strand of bergen? Vind je camperplaats of camping in een mum van tijd met meer dan 70 handige filters! En meer dan 1 miljoen camperaars delen hun tips, foto's en recensies met jou. Zo kun je snel de juiste keuze maken. De satellietmodus geeft je een nog beter beeld van de camperplaats en zijn omgeving en je kunt de app volledig offline gebruiken.
Alles onder controle? Met de reisplanner kun je eenvoudig je route plannen en camperplaatsen en campings langs je route vinden. Reserveer en betaal je plaats, neem contact op met de locaties - of reis op goed geluk. Kies je favoriete navigatie-app en... op pad! En met aantrekkelijke kortingen van partners, ben je goed uitgerust om op weg te gaan.