Dancamps Holmsland Klit Camping

Helaas na bezichtiging weer vertrokken. Verouderde inrichting, maar erger is dat het sanitair enz. zeker niet regelmatig word gereinigd. Aanmelden kan slechts van 08 tot 11. Dus contact met receptie onmogelijk tot de volgende dag. Voor de ACSI prijs laagzeizoen € 25 toch niet wat we aanvaardbaar vinden. We zijn doorgereden.

H.C.v.R

mei 2025

Houdt u van een rustieke stijl? Dan bent u hier aan het juiste adres. De sanitaire voorzieningen zijn dringend aan renovatie toe. De keuken voldoet zeker niet aan de hygiëne-inspectie. Over het algemeen lijkt de plek nogal verwaarloosd. De locatie is sensationeel. Vlak achter de duinen.

Roelieman

sep 2024

Prima camping voor watersport en strandliefhebbers. Niet zo zeer voor wandelaars en fietsers. Sanitair basic maar alles is aanwezig en werkt. Lekker relaxed sfeertje. Wij betaalden met de ACSI kaart 32,- ( dit is inclusief een milieutoeslag).

Tingodden 141

6960, Renderne, Denemarken

nabij zee - nabij zandstrand - afgebakende plaatsen - check-out voor 12u - mogelijkheid QuickStop - broodservice - centrum 6,5km

28 mrt t/m 17 sep

DKK 269,00