parking met voorzieningen -centrum 0,5km
Stampemøllevej
6760, Ribe, DenemarkenDKK 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenGoede plek om te parkeren voor een bezoekje aan het prachtige oude centrum van Ribe, op loopafstand. De service-faciliteiten zijn er nog, maar overnachten mag helaas niet meer.
We zijn hier aangekomen en meteen weggereden. Het is een prima plek als je het niet erg vind om enorm dicht op elkaar te staan. Geen stroom mogelijk en het toilet is openbaar, dus erg smerig. Ideaal voor iedereen die een snel bezoek aan Ribe wil doen. Lopen steeds rare mensen rond op moment van ons bezoek 30.10.2022.
lees meerHier kun je prima gratis verblijven! als je op doorreis bent of een dagje de stad gaat verkennen is het top. Zo zouden meer plaatsen het moeten doen! Afdoende toilethok, met speciale faciliteiten om je chemisch toilet te legen. en kranen om je water bij te vullen. Voor gratis... helemaal prima en ook op loopafstand van het centrum van Ribe. Let op, er is beperkte ruimte.
lees meerCampinggedrag niet toegestaan
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Vuilnisbak
lees meerStampemøllevej
6760, Ribe, Denemarken55° 19' 28" N
info@visitribe.dk
DKK 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Lozen cassettetoilet