Camping Møns Klint

• Lozen afvalwater

Breezand

sep 2025

De hoofdprijs. €65,- voor camper 2 pers. Het is een mooie camping met alle voorzieningen maar deze prijs/ kwaliteitsverhouding klopt niet.

We zouden het 3,5 sterren hebben gegeven – een goede, want de prijs is niet gerechtvaardigd. De afstanden naar de servicegebouwen zijn lang. Door het grote aantal gasten zijn de toiletten en douches onverzorgd (vieze lappen, afval van eerdere gasten, spinnen aan het plafond en een stank). De keuken was modern en ruim. Pluspunten: Winkel en restaurant, recreatiemogelijkheden TIP: Gratis parkeren in de buurt of € 6 voor 24 uur bij het Geocenter

Butter144

aug 2025

Wij hebben hier één nacht gestaan met twee kinderen onder de 10, zij hebben enorm genoten! Mooie camping, veel kinderen en het toiletgebouw en de voorzieningen zijn top. Wel duur (€95 voor een camper en 4 pers. Wij hebben vooraf geboekt en gewoon een plek toegewezen gekregen, ondanks dat we 1 dag van te voren hebben geboekt, hebben wij een prima plek! Een leuke wandeling van 30min en je ziet de prachtige krijtrotsen. Kortom: een aanrader.

Klintevej 544

4791, Busene, Denemarken

bij/in het bos - terrassencamping - gezinscamping - hellend terrein - afgebakende plaatsen - broodservice - campingwinkel - restaurant - gasflessenservice - gelegen op eiland Møn - mogelijkheid QuickStop [20-10u] - Møns Klint 3km - winkel/restaurant 3km - centrum 6km

13 apr t/m 1 nov

€ 35,00 - € 50,00