CampOne Assens strand

• Stroom

Maclune22

jul 2025

Nieuwe camping met verschillende “afdelingen”. Iets te groot naar onze zin. Top locatie. Je loopt zo het (kiezel) strand op en je loopt de andere kant op langs een grote supermarkt het plaatsje in. Heel modern sanitair, goed schoon ook in drukke periodes. Volledig uitgeruste keukens die je kunt gebruiken. Het is wel heel duur. €68 per nacht voor 2 volwassenen en een hond met stroom op een standaard plaats. Het zwembad moet je los betalen!

Wij hebben hier net twee nachten gestaan en zijn het met de voorvorige reviewer eens. Een prachtige locatie met top sanitair en alles op korte afstand van het gezellige stadje Assens. Totaal geen last gehad van de bouwactiviteiten achter op de camping.

Ik zou nog een jaar wachten. Het gaat vast wel mooi worden. Er wordt volop gewerkt met veel irritant lawaai. Stroompalen werken niet dus maar samen op een werkende paal met splitters. Geen wifi. Leuk dat je een code krijgt maar er is geen wifi! Eén nachtje en heel snel weg hier.

Næsvej 15

5610, Assens, Denemarken