rustige plaats - broodjesservice - supermarkt 1km - centrum 800m
Ebisweilerstraße 5
88326, Aulendorf, Duitsland€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenVrij veel verkeerslawaai van de aanpalende straat. Toen de hangjongeren laat in de avond arriveerden, zijn we vertrokken.
Op een rij staan. Direct aan een doorgaande weg. We zagen de plaats op een fietstocht. Pitch alleen op P3 en niet op P2! Geen infrastructuur, maar om de spa te bezoeken ok.
De plaatsen zijn niet allemaal vlak maar dat is met keggen goed op te lossen. Sommige plaatsen hebben een bijzonder fraai uitzicht over de Thermen met daarachter de eerste Alpentoppen. Een aantal plekken hebben wat schaduw.
Douche
Toilet
Ebisweilerstraße 5
88326, Aulendorf, Duitsland47° 57' 29" N
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenHonden toegestaan