mooie rustige plaats dicht bij het stadspark - beperkt schotelontvangst - zwembad 200m - centrum 500m
Am Stadtrain
79183, Waldkirch, Duitsland€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenZeer rustige, mooie, rechte plaatsen op een speciale parkeerplaats onder bomen. verwijdering goed. water werd uitgeschakeld. waarschijnlijk door vorst. We verbleven er twee nachten en zouden graag terugkomen.
Plaatsen mooi in schaduw. Biergarten vlakbij. Echter s avonds rumoerig door voetbaltraining (bal tegen stalen hek). Sanizuil al enige tijd defect . Je kunt wel cassette legen en grijs water lozen. J+E
geen mogelijkheid om water te nemen. zwembad is aan de andere camperplaats van de gemeente.
Campinggedrag niet toegestaan
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Vuilnisbak
Am Stadtrain
79183, Waldkirch, Duitsland48° 5' 25" N
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Lozen cassettetoilet