Kurcampingplatz

• Stroom

2.5

cdiver

aug 2024

Mijn beoordeling geldt voor de parkeerplaats voor de camping. De prijs bedraagt € 13 per voertuig plus € 2,50 toeristenbelasting per persoon. Hiervoor kunt u gebruik maken van het binnenzwembad en de aangrenzende zwemvijver. Het is een eenvoudig grindgedeelte met weinig schaduw, ook geschikt voor grotere voertuigen groter dan 8 m, heerlijk rustig. Het stadscentrum van Staffelstein kan in slechts een paar minuten worden bereikt.

diederik-kooistra

aug 2023

prima camperplaats je kunt gebruik maken van het sanitair op de camping en dat is vernieuwd, als ik van de review van 2020 uit ga, was schoon en netjes de plaats wordt druk bezocht we betaalden 36 euro voor twee nachten. Bad Staffelstein is op 10 minuten fietsen, daar zijn winkels en restaurants

Klaus-und-Renate

mrt 2020

niet aanbevolen. voor 13,20. Sanitair onder alle zeugen, schimmels en verkalkt. Toegewezen parkeerplaats en vervolgens bezet.Na 1 uur hadden we eindelijk een ruimte. ik zal niet terugkomen

Seestraße 3

96231, Bad Staffelstein, Duitsland