Kaiser Therme

• Honden toegestaan

• Stroom

Boxer906

okt 2025

Helaas waren de plaatsen erg smal. We kwamen rond 17.00 uur aan en er waren nog maar drie plaatsen vrij. Bel aan bij de slagboom en een vriendelijke medewerker vertelt je welke plaatsen er nog vrij waren. Iedereen die later aankwam, ging naar de Freizeitinsel-camping. De ligging bij de thermen was erg goed. Goed bereikbare water- en afvoerpunten. Het is een goed idee om wiggen te gebruiken op de grasplaatsen. Erg vriendelijk personeel. Er was ook 20% korting op de toegang tot de thermen.

Latevogel

sep 2025

Was een prettige ervaring voor ons. Zeer behulpzame en vriendelijke mensen achter de receptie. In de douche heb je weinig privacy, alleen een muur tussen jou en de buurman/vrouw naast je, maar ach, we lijken uiterlijk veel op elkaar. Wij raden deze CP echt aan voor een of meerdere nachten.

Campersun5456

jun 2025

Prima cp, €20.60 inclusief stroom en WiFi, voor douchen en toilet kun je tijdens de openingstijden van het Thermen bad gratis gebruik maken. Bij de receptie krijg je veel informatie. Prachtig om langs de Donau beide kanten op te fietsen, naar Regensburg ongeveer 15 km.

Kurallee 4

93077, Bad Abbach, Duitsland