bij golbfbaan(2.5km), broodjesservice, dorp op 500m
Huckenham 11
94137, Bayerbach, Duitsland€ 24,90 • 1 jan. t/m 31 dec.
ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenGeweldige camping met alles wat je maar kunt bedenken voor een heerlijke ontspannen kampeervakantie!
Niet de goedkoopste camping maar wel een met goede ligging, grote plaatsen en goede voorzieningen. Eind september betaalde wij ongeveer €35,- per overnachting.
We stonden op de camping. Geen gras maar kiezelstenen, ff vreemd maar wel praktisch. Mooie camping met heerlijke zwembaden. Het sanitairgebouw is in aanbouw, daarom momenteel sanitair in containers (erg schoon) Op het terrein is nog een sanitairgebouw maar daar moest je nog eens € 5 extra per dag voor betalen omdat dit gebouw bij de premium plekken hoort! Prijs van de camping was al € 30
lees meerWasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (16A)
lees meerHuckenham 11
94137, Bayerbach, Duitsland48° 24' 55" N
info@vitalcamping-bayerbach.de
€ 24,90 • 1 jan. t/m 31 dec.
ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenWasmachine