1 nacht gestaan. camperplek is gratis. Verharde camperplaats in een oud dorpje. leuke wandeling kun je maken door het oude gedeelte. beperkte plekken voor stroom. openbaar toiletgebouw is schoon en netjes.
Een prachtige plek om een nachtje te vertoeven, wc schoon en met wc papier. Grieks restaurantje om de hoek als je er van houd. je kan schoon water vullen, vies water legen en wc legen en schoonmaken. Zeker voor herhaling vatbaar!
25/09 perfecte cp, allen Duitsers die zich breed opstelden, maar we hadden plaats👍. s'avonds stond de plaats vol.Prachtig gerenoveerd oud dorp aan de zijde van het kasteel en kerk. Dorp doet er alles aan voor een goede ontvangst.Hele mooie wandelingen mogelijk.
Am Höhbuck
90556, Cadolzburg, Duitsland49° 27' 40" N
info@werke-cadolzburg.de
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons