douche tegen betaling in tennishal of zwembad - korting bij zwembadbezoek 900m - sauna in zwembad - centrum 1km
Chormantelweg 25
90537, Feucht, Duitsland€ 7,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenGemakkelijke toegang tot Neurenberg met de trein. Rustige camping met alle faciliteiten dus goede prijs voor €7. Ruimte voor overloop op aangrenzende parkeerplaats.
fijne overnachting gehad, fijn zwembad !
super relaxed plekje voor €7! Plekken met stroom waren vol maar ik moet zeggen wij staan mooier zonder stroom op de parkeerplaats. heerlijk gegeten bij pizzeria il pomodore op loopafstand. Wij zijn op doorreis en dan is dit plekje meer dan voldoende. Melden en betalen bij de entree van het zwembad. Je krijgt een bonnetje wat achter het voorruit kan.
lees meerCampinggedrag niet toegestaan
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
fijne overnachting gehad, fijn zwembad !
lees meerChormantelweg 25
90537, Feucht, Duitsland49° 22' 42" N
€ 7,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Lozen cassettetoilet