An der Wallfahrtskirche

• Honden toegestaan

M

MarkAnton

nov 2025

Een geweldige manier om het mooie stadje Friedberg te bezoeken. Het is er rustig, want de kerkklokken zijn niet echt storend. We voelden ons er erg comfortabel en veilig. Het stadje ligt op 15 minuten lopen. Voor een maaltijd raden we herberg "Zur Linde" 👍 van harte aan, ongeveer 500 meter richting het centrum.

s

stipopstap

okt 2025

gebruik adres Herrgottruhstrasse nr.27 of nr.22, dus zeker géen nr.29 want dat huis ligt aan de andere kant van de begraafplaats. deze CP is in het dorp, aan het eind van Pater FranzReimisch Strasse

tash389

jul 2025

Gratis parkeren tot 3 dagen. Er is ruimte voor 8 busjes, mits correct geparkeerd, in de daarvoor bestemde ruimte aan het einde. Geen diensten. Verlaat de hoofdparkeerplaats voor auto's, tenzij u vroeg vertrekt. Parkeerwachter controleert de parkeerplaatsen. De kerkklokken luiden wel, maar het is aangenaam. Draag oordopjes als u licht slaapt. Mooi stadje op 10 minuten lopen. Metro naar de stad €4, 25 minuten, regelmatige dienstregeling. Gezellig café in de buurt.

Herrgottsruhstraße 29

86316, Friedberg, Duitsland

smalle toegang - supermarkt 400m - service Marquartstrasse 2a - centrum 300m

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!