Wohnmobilplatz Füssen mobil, Sportstudio

• Vuilnisbak

h

hjwcamper

okt 2025

- genoeg plek in oktober. -Prima camperplek dichtbij de stad. -ruime plekken ( wij stonden acheraan) -Melden bij sportstudio -2 toiletten netjes en douche schoon. incl busvervoer ( korting neuschwanstein) om evt naar de stad om schloss neuschwanstein te bezoeken. - mooie wandel en fiets mogelijkheden. - oude stad Füssen is de moeite waard om te bezoeken.

stpayne40

aug 2025

We verbleven er per ongeluk, kwamen te vroeg aan terwijl onze beoogde plek 200 meter verderop lag. We hadden deze plek niet geselecteerd omdat de recensies aangaven dat er onvoldoende douches (2), afwasplekken (3) enz. waren. Dit zou waarschijnlijk wel waar zijn, maar toevallig gebruikte niemand een van beide toen we ze nodig hadden, dus het was geen probleem... 3 minuten warme douche en een handige timer met een aftelfunctie. Füssen Card is bij de prijs inbegrepen, waarmee je met de bus naar de stad en de kastelen kunt.

Christine&Marc

aug 2025

nooit meer propvol en overvol. iederren mocht er nog bij zelf midden in de nacht kwamen er nog bij

Abt-Hafner-Straße 2

87629, Füssen, Duitsland

Camperlocatie op terrein van een voormalige campingwinkel tegenover de sportstudio - aanmelden bij receptie - tijdens openingsuren - centrum 1,5km