Parkplatz Morisse

• Honden toegestaan

Mariska1408

aug 2025

Wij hebben hier 1 nacht gestaan en dat was prima te doen. De openbare toiletten waren netjes en gingen in de avond dicht. Met een camper kan je jezelf voorzien. Wij vonden het een stuk beter dan de overvolle plekken in het Noorden van Füssen. Op 5 minuten van het 'oude' centrum. We stonden aan het einde van de parkeerplaats tegen het gras aan. Echt dikke prima en erg rustig in de avond en nacht.

gazzadog

nov 2024

voor €30 parkeren omdat het een camper is. 100 meter verder tegenover de benzinepomp geparkeerd. dagkaart €5. 2 minuten verder lopen naar het centrum Netjes in het vak geparkeerd. Bij terugkomst staat politie een bon uit te schrijven, blijkt dat alleen auto,s hier mogen parkeren. Dus parkeerkaart niet geldig. Omdat het al donker werd op het industrieterrein een camperplek gevonden. Hier zijn er 3. En gratis ov naar het centrum .

MKR2

aug 2024

Er staat een bord dat het overnachten of parkeren van campers NIET is toegestaan.

Kemptener Straße

87629, Füssen, Duitsland

mix-parking - centrum 500m

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!