3,84van 5
  • juli 2023

Restaurant ma en di gesloten Gelieve ook zelf de badkamer schoon te houden. Elektriciteit 160 minuten 2€

• mei 2023

Zeer eenvoudige maar idyllische parkeerplaats. Met paarden en ezels. Geweldig restaurant naast de deur (open do-zo vanaf 17.00 uur). 5€ vergoeding, 2€ elektriciteit. Er is een toilet en een douche.

• april 2023

het restaurant was bij ons van maandag tot woensdag gesloten en verder vanaf 17.00

Bekijk alle 38 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
3,84van 5
  • juli 2023

• mei 2023

• april 2023

Download voor iOSDownload voor Android

Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons

Restaurant Pension Weihermuhle