Azur Waldcamping am Auwaldsee

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

JudithenDJ

jul 2025

Een prachtig groot park en zelf ergens een plek zoeken. De vaste plekken zijn vaak zwaar verwaarloosd maar daar kijken we dan maar niet naar. Sanitair en de rest zijn prima! Leuk om een wandelingetje om het meertje te maken. Heerlijk rustig in de vrije natuur, zo voelden wij dat tenminste.

Jan-en-Manny

jun 2025

Als doorreis camping echt super. wij zijn hier voor 3e keer. 2 nachten. perfecte locatie aan de A9, en dichtbij stad Ingolstad (Audi stad) Erg vriendelijk en makkelijk zelf plaats zoeken. broodjes service en goed restaurant ernaast

garfield10

jun 2025

We verbleven er één nacht op doorreis. Het was een natuurgebied zonder aangewezen plaatsen. We konden zelf onze plaatsen kiezen op basis van de categorie. Modern, goed en schoon sanitair. Het was relatief duur, meer dan € 50 (2 volwassenen, 1 hond). Het was iets meer dan 30 minuten lopen naar het stadscentrum.

Am Auwaldsee

85053, Ingolstadt, Duitsland

Ruim opgezette camping - Ideaal voor doorreis icm bezoek altstadt Ingolstadt - relaxen aan het naast de camping gelegen meer of Donau - centrum 500m

1 apr t/m 31 mei

1 jun t/m 31 okt