Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend
Boek deze camping via onze partner

Julbach, Duitsland
Stroom
Ik huur twee weideparkeerplaatsen voor campers. U heeft de mogelijkheid om enkele steden te bezoeken: - Burghausen ca. 20 km (langste kasteel ter wereld, historische oude binnenstad) - Simbach am Inn, ca. 10 km - Braunau am Inn, ca. 10 km - Altötting, ca. 15 km - Salzburg, ca. 60 km - Passau, ca. 60 km - Chiemsee, ca. 60 km Ook zijn er diverse zwemmeren zoals: Berghamer Badesee, Waldsee Simbach am Inn, Marktler Badesee, Wöhrsee Burghausen, Peracher Badesee binnen een straal van 10-20 km. Er is de mogelijkheid om in een gemeenschappelijke ruimte te verblijven en te eten. In een aangrenzende kamer bevindt zich een toilet met fonteintje waar ook gebruik van gemaakt kan worden. In de gemeenschappelijke ruimte vindt u een koffiezetapparaat en drankjes, die u tegen betaling kunt gebruiken of kopen. Tegen betaling kunt u ook een wasmachine gebruiken voor de was. Op aanvraag is het ook mogelijk om barbecues te huren. We kunnen wilde producten van onze eigen jacht kopen om te grillen. Vanaf juli is het mogelijk om blauwe bessen te kopen en te plukken van de eigen bosbessenplantage van het hotel. Er is een normale stroomaansluiting beschikbaar. De kampeerplaats is onder andere ideaal voor gezinnen met kinderen. Honden zijn welkom. Het afval dient u na uw verblijf zelfstandig af te voeren en de kampeerplaatsen dienen schoon achtergelaten te worden.
€ 25,00