Hödenauer See

• Speelgelegenheid

• Honden toegestaan

SandraundUdo

sep 2025

Ideaal voor een overnachting. Water en afvoer zijn beschikbaar op camping Kiefersfelden, vlakbij het treinstation.

dorte1961

jul 2025

Zeer leuke plek voor de prijs - 10 euro. Mooi uitzicht. Er is de mogelijkheid om iets te eten te kopen en het personeel ter plaatse is erg vriendelijk. Mooie nieuwe toiletten.

wuweidrive

aug 2024

wij konden deze niet vinden. er was een viaduct dat onder water rond waar we dan onderdoor zouden moeten gaan maar dat stond vol water. een andere mogelijkheid was er niet voor ons want we moesten onder een ander viaduct door met een hoogte van 3.20 mtr we zijn door gereden

Guggenauerweg

83088, Kiefersfelden, Duitsland

waterskilift - aanmelden bij het waterski kantoor of bij de beheerder - mooi gelegen - restaurant hele jaar open, op woensdag gesloten - supermarkt en centrum 3km - lozen bij Kläranlage Kiefersfelden, Marmorwerkstrasse 100 [8-11u Ma-Vr, Ma-Wo 13-16u, Do 13-15: 30u] - [water afgesloten van midden oktober tot Pasen, plaats is dan gratis. In de winter wordt geen sneeuw geruimd.]

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!