Campingplatz Wallberg

Adria2021!

aug 2025

Vreemde manier om plekken toe te wijzen: loop een rondje over het terrein en kies iets uit. Kom dan terug en vertel me het nummer van de elektriciteitsmeter. Het toilet is over het algemeen oké, maar nogal onverzorgd. Niet vies, maar ook niet schoon. Oké voor één nacht, maar niet langer voor ons.

meer is de camping mijn inziens niet waard. Een ongeorganiseerde bende zelf maar plaatje zoeken. Wc boven ronduit vies en betalen kan alleen maar contant omdat we Nederlandsche kaart hadden ook geen Visa. Terwijl we in het restaurant wel konden betalen met de pin trouwens hier was wel alles goed. Voor mij een keer maar niet weer jammer want de omgeving is wel mooi.

onvriendelijk mensen die geen moeite doen om iets te zeggen over de werking van de camping. paspoort afgeven en plaats zoeken tussen de vele stacaravans, dan terug melden en de kast nummer opgeven van de stroom die dan iemand komt aansluiten. water innemen dan moet je terug aan de douche zijn, waar je proper water moet nemen waar iedereen zijn toilet aan spoelt ??? een slimme Duits sprak mij er op aan dat dit niet juist was, maar kalmeerde snel !

Rainerweg 10

83700, Tegernsee, Duitsland

gelegen nabij Tegernsee en Wallberg - broodjesservice - campingwinkel - restaurant - supermarkt 300m - halte skibus - openbaar vervoer 150m - centrum 2km