Weingut Gamm

• Shop of kiosk

3.5

Duci

mei 2023

€ 8 incl. stroom, vers water mogelijk, geen! Beschikbaarheid! Prachtig weiland, heel rustig dorpje op loopafstand. 'S Nachts hoorde je de hoofdweg in de verte, maar niet storend. Aardige uitbaters, heerlijke wijn aan eerlijke prijzen. Iphofen is een bezienswaardige plaats, die slechts een paar kilometer verderop ligt.

susanne7895

apr 2023

Een zeer vriendelijke wijnmakerij. In de boerderijwinkel zijn natuurlijk hele goede wijnen en ook een paar andere dingen. We kochten wat wijn en koolzaadolie. U moet weten dat u wel een stroomaansluiting heeft maar geen afvoermogelijkheid. Overdag heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van het toilet. Het weiland met oude fruitbomen is erg rustig en je zit midden in het groen.

Leuke plek. Beetje rommelig. ondanks dat we (lekkere) wijn kochten betaalden we €8.- voor plek en stroom. Geen afvalbak.

Mönchsondheimer Straße 4

97348, Markt Einersheim, Duitsland

Locatie op grasveldje achter Weinshop - wijn kopen wordt op prijs gesteld - centrum 300m