dichtbij Karwendelspitze - supermarkt 500m - centrum 50m
Albert-Schott-Straße 35
82481, Mittenwald, Duitsland€ 18,60 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenZonde van deze prachtige plek! Geen V/E en geen elektriciteit meer - alles gesloopt. (Volgens de borden - het is Beoogd nieuw ontwerp) Nieuwe betaalautomaat, betaalapp werkt niet, alleen munten 15 € - zonder iets!!!
Eigenaar erg vriendelijk en meegaand, weet niet hoe je zulke negatieve beoordelingen kunt geven. . . .
07/07/2022 plaats bestaat niet meer, alleen een lege ruimte onbeleefde eigenaar zou het van internet moeten verwijderen, plaats maar één ster omdat ik mijn recensie niet kan plaatsen
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
Water
Albert-Schott-Straße 35
82481, Mittenwald, Duitsland47° 26' 18" N
info@camping-isarhorn.de
€ 18,60 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater