Camping Ambach am See

• Lozen afvalwater

• Stroom

richashto

jul 2025

Geen slechte plek, extra betaald voor de plek aan het meer, maar het was niet echt een plek aan het meer, net zo goed als veel andere kampeerders die zich op het 'strand' voor het meer positioneren, dus dat zou vervelend zijn geweest. Alles gemiddeld, maar vriendelijke ontvangst. 4 nachten verbleven. Zou misschien buiten het seizoen teruggaan, want er waren te veel honden/kinderen. Goede fietstocht rond het meer (54 km) en een mooi hardlooppad. Wasmachine voor 4 euro. Leuke bar. Lekker zwemmen in het meer.

Maartenkl76

sep 2024

Mooie camping aan meer alles netjes verzorgd. Douche is wel €0.50 per minuut. Maar super sanitair. Alleen voor de mooie plek moesten we €69.00 betalen

MarcoWt

jun 2024

Ik geef toe, we zijn kritische camperaars en ons plekje aan het meer is echt weergaloos mooi, maar voor ten minste 69 (!) euro per nacht verwachten we iets meer van de voorzieningen. In combinatie met veel opgeleukte oude caravans maakte alles per saldo een onverzorgde indruk. Wifi was onbruikbaar, douches per minuut en elektra boven 5 kW afrekenen. En dan 50ct voor toilet. Hier moet echt de bezem door, mensen! Letterlijk en figuurlijk.

Am Schwaiblbach 3

82541, Münsing, Duitsland

camping aan de oostoever van de Starnberger See - genoemde prijzen zijn minimumprijzen - in seizoen minimumverblijfsperiode - kijk op website voor de actuele prijzen - Café - Biergarten - Kiosk - centrum 7km

26 mrt t/m 14 mei

15 sep t/m 8 nov