bij skistation - infopunt - betalen bij automaat, let op: gepast betalen automaat geeft geen geld terug! - supermarkt 300m - centrum 50m
An der Riese 21
87484, Nesselwang, Duitsland€ 10,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenPrima verzorgde CP. Hier in september gestaan. Hele mooie routes gefietst. Wij waren blij met het rekje met folders waar ook de fietsroute tussen zat. De wifi code krijg je als je betaald hebt en die werkt goed.
Hier wederom gestaan voor doorreis naar Italië. Het blijft een aangename plek om te vertoeven. Alle voorzieningen voorhanden en ook het dorpje is leuk. Wandelmogelijkheden te over.
29 september en 1 oktober hier gestaan op deze prachtige camperpark voor 70 campers. grote plaatsen voorzien van uitstekende stroom zuilen, sanivoorzieningen aan de andere kant van de weg. zeer geschikt om ook meteen met skilift naar boven te gaan in schitterende omgeving. onze complimenten voor deze camperplaatsen! 👌👌
lees meerLozen cassettetoilet
87484, Nesselwang, Duitsland47° 37' 12" N
47.62003
info@nesselwang.de
+498361923040
€ 10,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenLozen cassettetoilet