bij skistation - infopunt - betalen bij automaat, let op: gepast betalen automaat geeft geen geld terug! - supermarkt 300m - centrum 50m
An der Riese 21
87484, Nesselwang, Duitsland€ 15,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenVrij ruime plaatsen, kom wel op tijd want het is een gewilde camperplek zo dichtbij de gondel/stoeltjeslift. 15 euro per overnachting, stroom dmv 1 of 2 euro munten. Geen sanitair
Mooie camperplaats, schoon, goede ondergrond (beton). Alleen gepast betalen bij de automaat (€ 15,- per nacht). Stroom bij de plek (betalen met 1 of 2 euro munten). Voldoende ruimte om twee stoeltjes neer te zetten naast de camper. Prachtige locatie, nabij kabelbaan en uitgangspunt voor wandelingen (aanrader Wasserfallweg). Enig minpuntje (voor ons) was de kerkklok.
lees meerVoor ons de perfecte standplaats. Rechte, voldoende bemeten plaatsen, voldoende elektrazuilen, gratis wifi. V+E. 15 €/dag per automaat, de gemeente controleert Er was altijd plek. Direct aan de Alpspitzbahn, prachtige wandelroutes. Bakker, Aldi en winkelen in de stad. Donderdag marktdag. Ik kan brouwerij "Zur Post" ten zeerste aanbevelen om te eten? Rondleiding door de brouwerij mogelijk. Pizzeria BORGO ook erg lekker. Overdekt zwembad met sauna in de stad.
lees meerLozen cassettetoilet
87484, Nesselwang, Duitsland47° 37' 12" N
47.62003
info@nesselwang.de
+498361923040
€ 15,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater