's nachts plaats
Woffenbacher Straße
92318, Neumarkt in der Oberpfalz, Duitsland€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenVoor een tussenstop, voor een nacht is het een goede plek. Gratis op grind. De aangrenzende straat stoorde ons niet. Het Griekse restaurant op 2 minuten afstand is heerlijk.
Vandaag, op 10 augustus 2021, wordt de parkeerplaats ingenomen door Sinti en Roma en hun caravans. Jammer dat de gemeente dat tolereert. Zo maak je toeristen kwaad met stacaravans.
Het is jammer dat een geweldige stad als Neumarkt geen voldoende parkeergelegenheid biedt aan camperbestuurders. Er is een gebrek aan elektriciteitspijlers en uitstraling.
Campinggedrag niet toegestaan
Vuilnisbak
Woffenbacher Straße
92318, Neumarkt in der Oberpfalz, Duitsland49° 16' 53" N
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Vuilnisbak