Parking Morelo Fabriek en Showroom

• Lozen afvalwater

• Voorzieningen passanten

Morelo-Loft

okt 2025

Perfecte plek Alles was aanwezig Zo hoort een parkeerplaats te zijn Met dank aan Morelo

IreneT

jun 2025

super plek voor 1 overnachting. inderdaad vooral morelo campers maar zeker ook andere merken welkom en we zagen ook een caravan. heel veel plekken en volgens ons 24 uur per dag toegang. plekje zoeken, aanmelden en betalen bij automaat. wij eerst gegeten bij een gasthof op 2,5 km afstand en daarna binnen 5 minuten op de cp

ConnyBe

apr 2025

Verharde grote parking die op nummerplaatherkenning (camera) opent met een slagboom. Plaats kiezen. €15/24u betalen via kaart aan automaat. Elektriciteit inbegrepen. Lozen grijs water en toiletcassette en vullen water is gratis, nog voor je slagboom passeert. Ook grote vijver met kwakende kikkers aanwezig. Overdekt terras met picknicktafels en grill (met hout) die je kan/mag gebruiken. Mooie rustige omgeving. Veel (grote) Morelo campers daar.

Helmut-Reimann-Straße

96132, Schlüsselfeld, Duitsland

Bij Morelo fabriek - direct aan de snelweg A3 - korting voor Morelo rijders - centrum 3km.