Camping Schwanenplatz

• Stroom

Lysl

aug 2025

Prima camping, heel hartelijk ontvangst. Inderdaad dicht tussen 12.00 en 14.00, maar dat zijn veel Duitse campings, kwestie van wennen. Sanitair is top, wifi ook. Restaurant niet geweest. Plekken zijn vrij klein, erg op elkaar. Wij stonden aan de buitenkant, daar valt het nog mee. Mooie fietsroute rond de Wagingersee en de Tachingersee.

CamperWolff

sep 2024

Zeer mooie camping aan een groot meer. Toilet gebouw is redelijk nieuw en ziet er schoon uit! Nadat om 14 uur de receptie open ging (wij waren daar al om half 1 een 😕, maar is dicht tussen 12 en 14 uur dat vind ik wel een nadeel) konden we zelf een plekje zoeken, er werden er 6 aangeboden her en der op het terrein.

KG1105

jun 2024

Kleine, uiterst verzorgde camping direct aan het meer met ruime parkeerplaatsen. Modern, superschoon sanitair. Zeer vriendelijk en altijd behulpzaam personeel. Goed restaurant (alleen contant), broodjes zonder vooraf bestellen dagelijks van 8.00 tot 10.00 uur.

Am Schwanenplatz 1

83329, Waging am See, Duitsland

Camping direct aan het meer

26 apr t/m 3 okt