Bierstubn zum Hansirglbauern

• Stroom

• WiFi

Jüegen

okt 2025

We waren er zondag rond 18.00 uur. Een zeer vriendelijke ontvangst. Het eten was werkelijk fantastisch. Elektriciteit en een parkeerplaats voor €8 waren meer dan gerechtvaardigd. We liepen naar binnen en werden uitgenodigd om aan de stamtafel te gaan zitten. Het was erg gezellig. Ik kan deze plek van harte aanbevelen voor een rustige avond. Dankjewel.

Wim-Det

sep 2025

Goede plaats om te overnachten. Geen vlakke plekken. Twee weken geleden nog gratis, nu 5€ per nacht en 3€ voor stroom, ongeacht of je blijft eten in hun restaurant.

Adri&Thea

sep 2025

prima camperplaats vriendelijke eigenaar en personeel is niet meer gratis kost nu 5,00 euro en bij gebruik van elektra komt er 3,euro bij er mogen campers en caravans op WC is 24 uur beschikbaar geen douche je kunt niet je toilet en grijs water lozen in het restaurant is het goed eten kleine prijzen komen zeker nog eens terug

Kapellenweg 1

94575, Windorf, Duitsland

Rustiek, stevig, Guad. Wij zijn een agrarisch bedrijf inclusief taverne. Midden in een prachtige dorpsidylle kunt u heerlijk uitschakelen en de avond comfortabel afsluiten met een biertje. Onze Bierstubn is op maandag gesloten, maar parkeren is op elk moment toegestaan. Warm eten is niet altijd mogelijk, vraag ernaar bij het reserveren. Worst en pizza zijn altijd mogelijk