Al twee keer verbrand, waren hier om 14.00 uur, alles was vol. Deze staanplaats is veel te goedkoop, dus de kampeerders brengen hier hun vakantie door. Als er geen parkeerplaats is, is het een camping. Jammer
dit is de 2 de keer dat wij hier staan . telkens moeten wij buiten staan omdat het volzet is. buiten betaal je evengoed 8 euro, op zich niet erg, maar de dame die ontvangt staat zo snel aan de mobielhome dat je nog geen tijd hebt om te parkeren daarom maar 4 sterren. dit vonden wij heel ongemakkelijk.
lees meerZeer nette camperplaats, je betaalt voor de voorzieningen die je gebruikt.
Waizendorfer Straße 15
91639, Wolframs-Eschenbach, Duitsland49° 13' 31" N
10.71931
kulturamt@wolframs-eschenbach.de
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons