Autohof Wörnitz

• Stroom

• Speelgelegenheid

Richi.Conni

mei 2025

De kampeerplaats kost nu € 20,- en dat is inclusief een consumptiebon en een douchemunt. De aan- en afvoersystemen zijn gerenoveerd en er is weer elektriciteit.

vdAar

aug 2024

Stroom is defect, dus je mag gratis staan. Afgescheiden gedeelte voor campers. Alsnog temidden van veel vrachtwagens. Naast benzinepomp, restaurant en Burgerking. We waren de enige en wij voelden ons niet op ons gemak en zijn doorgereden naar een camping 6min verderop. Gelukkig nog genoeg plek.

schollida

apr 2023

Standplaats, wie wil met elektriciteit voor nu 15 €! Er is een tegoedbon van 10€ voor het aangrenzende restaurant of bij het tankstation! Er staat echter nog €10 op het bord. Heb hierop gewezen bij het inschrijven bij het tankstation. Grenzend aan een groot weiland en naast Burgerking. Rustig ondanks het feit dat de snelweg er pal naast ligt... we hebben ons niet gestoord aan het lawaai van de serviceplaats aan de snelweg.

Bastenauer Straße 10-12

91637, Wörnitz, Duitsland

bij Autobahnkreuz A6/A7 Feuchtwagen/Crailsheim - op de eerste zondag van de maand grote Fhohmarkt, camperplaats dan vanaf 18u bereikbaar - ligweide - restaurant [24u] - gratis bij restaurantgebruik - centrum 1km