rustige locatie direct aan de Main - receptie in Gasthaus - toiletten en douches in sousterrain - Wurzburg 2,5km - centrum 1km
Mergentheimer Straße 13B
97082, Würzburg, Duitsland€ 14,00 • 15 apr. t/m 15 okt.
Kortingskaartenwat een herkenbare reviews. de campingführer stond al vanaf het balkon van de cantine te gebaren en te roepen dat het vol was. Om 11.30 uur. doorgereden naar de Friedrichsbrücke. Mooi plek aan de Main. Klein, maar mooi zicht op de stad.
Aangekomen om 18.30 uur. Ze hadden geen plekken meer, wat redelijk was. We waren al bij de poort, via een eenrichtingsweggetje. De "eigenaar" weigerde ons zijn toegangspoort te laten gebruiken om onze autocamper te keren en vroeg ons om terug te gaan. Terwijl hij dat deed, haastte hij ons om de plaats te verlaten. Ga hier niet heen.
lees meerAangekomen maar werden van op het terras al toegeschreeuwd door de toch aardige kordate camping generaal dat er geen plek was. Moesten dan een heel eind achteruit de straat uit rijden. Achter zit de brandweer goed dat die op dat ogenblik niet moesten uitrukken want het koste ons enige moeite om de straat achterwaarts te verlaten.
lees meerCampinggedrag niet toegestaan
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (unknownA)
lees meerMergentheimer Straße 13B
97082, Würzburg, Duitsland49° 46' 48" N
campingplatz@kc-wuerzburg.de
€ 14,00 • 15 apr. t/m 15 okt.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Lozen cassettetoilet