Camping Berlin Gatow

RoelieHarry

jul 2025

Gedateerde camping! Slechte ondergrond waardoor je bij regenachtig weer in de modder staat! Toiletten en douches waren schoon maar klein! Bij de mannen douches waren er twee van de vijf stuk en na 4 overnachtingen nog steeds. Qua ligging prima! Op de fiets ben je zo in Berlijn.

Heavylight

jul 2025

Ik had twee maanden eerder via e-mail een reservering voor één nacht gemaakt. Toen ik aankwam, vroegen ze € 60 voor één nacht inclusief elektriciteit als ik met een pinpas zou betalen. De camping is niet volgeboekt. Vreemd prijssysteem…

HenkBlaauw

jun 2025

Goede uitvalsbasis voor Berlijn, wij verbleven hier voor een concert van Bruce Springsteen. Ligging aan een lange drukke weg, daardoor wel snel in Berlijn, we doen altijd alles op de fiets, en de fietsverbinding met het olympia stadion , als ook met de binnenstad zijn perfect, je moet wel een fietser zijn , kurfurstendamm is 40 km retour! Sanitair is netjes, doch rijp voor vernieuwing. Grieks restaurant bij de ingang is overheerlijk .

Kladower Damm 207

14089, Berlijn, Duitsland

LET OP: ligt buiten milieuzone dus milieusticker niet verplicht - elektriciteit april-september vast tarief - elektriciteit oktober-maart starttarief en verbruik per kWh - Berlijn en Potsdam - Potsdam 20km - Berlin 22km

ACSI - Campingcard