Marina Park

• Stroom

Klaus.Conrad

mei 2024

We voelden ons bedrogen omdat we een onafgemaakte, onverzorgde plek vonden met het gevoel van een bouwwerf in plaats van een jachthaven. Er is geen jachthaven, dat wil zeggen een botenhaven. Prijs/prestatie klopt totaal niet. Het vinden van een schadevrije plek voor onze camper was niet eenvoudig omdat de bestrating nog niet klaar was en de betonnen stoepranden relatief hoog waren. Sanitaire voorzieningen zijn bruikbaar maar onverzorgd. Constant geluid. Finow-kanaal is prachtig.

Euramobils

apr 2024

Het sanitair is gereed en het chemisch toilet kan zonder problemen worden afgevoerd. Ideaal om het oude Finowkanaal per fiets te verkennen. De nieuwe minigolfbaan ziet er geweldig uit. U kunt boten huren om te peddelen. Het restaurant biedt heerlijke gerechten en cocktails. Wij vinden het leuk om in Marina Park te zijn.

Mutzemobil

mrt 2024

Helemaal te duur, receptie schaars bemand, 1 douche en 1 toilet voor de hele plaats, voor altijd in aanbouw, vreselijke plaatsen

Schleusenstraße 53

16225, Eberswalde, Duitsland